workshops, events,…

Leer zelf hoe je energiestroom vrij stromend kan maken

Bijna tachtig procent van de westerlingen heeft wel eens pijn in de rug. Wist je dat de yogi’s geloven dat je leeftijd bepaald wordt door de flexibilitit en kracht van je rug?
Met gerichte zelf-helende beweging kunnen we onszelf letterlijk meer ruggensteun geven.. De workshop draait om therapeutische yoga, met als  basis pralaya-yoga, een systeem waarbij de nadruk ligt op het (her)uitlijnen van de gewrichten. Hoe kan je zelf aan de slag gaan om je lichaam te bevrijden van die vervelende rugklachten? 2 workshops om je rug te helen, in De Nesterij, Oudenaarde 

De workshops kunnen afzonderlijk of samen gevolgd worden en gaan door in de  Nesterij Oudenaarde.

ZONDAG  26 NOVEMBER:  10:00 — 12:30

ONDERRUG

We kijken eers naar de typische ‘afwijkingen’ of disbalansen in de lage rug? Hoe kan je veilig bewegingen doen om je van pijn te bevrijden?
De kernprincipes  voor een gezonde rug is: verlengen, versterken, loslaten en ontspannen. We gaan de wervelkolom strekken en de benen benen versterken. 

ZonDAG  10 DECEMBER: 10:00 — 12:30

BOVENRUG

Wat zijn de typische ‘afwijkingen’ of disbalansen in je bovenrug? Hoe kom je aan die spanning tussen de schouderbladen. Of die gespannen nek?
Bij de bovenrug gaat het om niet alleen om verlengen van de wervelkolom. We gaan  de houding van de bovenrug verbeteren door de borstkas te openen en de schouders en nek te ontlasten. 

Je krijgt een overzicht van wat soort houdingen het best de natuurlijke dynamiek van de wervelkolom ondersteunen. En dit kan je ook doortrekken naar houdingen in je dagelijks leven. 

Na de workshop voel je letterlijk hoe je bepaalde stukken in je lichaam beter kan inzetten. En welke meer spanning kunnen loslaten…

Kom kennismaken met de wereld van zachte aanraking en diepe heling! 🙌
Twee dagen van geven, ontvangen, delen….die je dichter bij jezelf brengen.

Voor meer info of aanmelden:
info@heelsaam.nl
+31 06-18706018

ZA 16 & ZO 17.12.2023: 09:30 — 17:30

SHAMANIC CRANIO HEALING

Deze intro workshop Shamanic Cranio Healing richt zich op het leren faciliteren van een diepe helende ontspanning voor je cliënt. Je maakt kennis met een unieke combinatie van Cranio Sacraal werk met Shamanic Journeys.
In 2 dagen leer je een aantal Cranio Sacraal technieken die je al direct kan toepassen. En met behulp van de Journeys wordt een begin gemaakt om heel makkelijk in een meditatieve staat te raken. Samen maakt dat mogelijk om al meteen een ultieme ‘space-holding’ te ervaren en aan te bieden.
Deze introductie in Shamanic Cranio Healing is vooral veel praktijk, met de nodige theorie. Veel aandacht en intensieve begeleiding door Josine, die haar kennis en ervaring deelt, ondersteunt door een assistent.
Voor iedereen toegankelijk!