Ik dacht dat yoga niet voor mij was want ik ben helemaal niet soepel en ik geloofde dat yoga te “mysticus” was… Na één les met Wilfrieda heeft mijn mening totaal veranderd. Ze is zo een lieve leerkracht, en pralaya yoga is heel gemakkelijk! Na elke les voel ik me kiplekker. Beste ontdekking van het jaar!

LIZZIE


Yoga bij Wilfrieda is voeding voor een gezond lichaam en een ontspannen maar bewuste geest. Haar gepassioneerde begeleiding is een pure mix van deskundigheid en enthousiasme. Ze respecteert je grenzen maar daagt je tezelfdertijd ook op een gezonde manier uit. Een aanrader!

HANS M.


Nooit gedacht dat ik door jouw lessen hoofdpijnvrij zou zijn !!!
Voor iedereen die kampt met spierspanning (met als gevolg die zeurende hoogdpijn) thv schouders en nek.. 1 adresje !

ELS


Wilfrieda is de yogalerares die me terug zin heeft doen krijgen in bezig zijn met mijn lijf: de oefeningen zijn uitdagend en toch haalbaar. Ze hamert op oefenen binnen je eigen grenzen en kent het menselijk lichaam van top tot teen. Ze heeft geduld en is duidelijk in haar tonen en praten. Ook kent ze de nodige zelfrelativering én hanteert ze humor waar nodig. haar lessen zijn een verademing, letterlijk en figuurlijk.

ANNELIES V.


Hace dos anos empece la pratica de yoga contigo y quiero darte las gracias por tu esfuerzo, humildad y tu sabidura en cada una de las clases.

PABLO RODRIGUEZ


Ik geniet al jaren van de yoga bij Wilfrieda. Het is duidelijk haar passie en dat geeft ze door aan de groep. Dit geeft diepgang aan elke sessie, zowel mentaal als fysiek. Een weldaad voor lichaam en geest.

ALEX


Voor mij was elke yogales een ontdekkingstocht in een veilige context. Bij de aanvang van elke les merkte ik een spontane nieuwsgierigheid naar hoe mijn lijf zou reageren op de oefeningen. Doorheen de oefeningen werd ik me meer bewust van mijn lichaam,  mind en emoties en hoe alles verbonden is met elkaar.
Jouw yogalessen bracht mij naar een dieper proces van integratie “ gronding en spiritualiteit”.
Dank je wel Wilfrieda en tot in de volgende yogales.

ANNEMIE VERCOUTER gecertificeerd Mindfulness kidstrainer (2017)


Elke zondagochtend, maar ook elke maandagavond kijkt mijn lijf ernaar uit: yoga door Wilfrieda.
Mijn lichaam apprecieert ten zeerste de nobele rek- , strek- en krachtoefeningen, die het moet ondergaan. Al tien jaar zit mijn nek vast en pijnigen mijn schouders mijn hersenen. Hoe dit komt heeft geen arts, kine of onderzoek al kunnen verklaren. Feit is dat er een zeurende pijn in het linkerschouderblad zich verderzet naar de nek en voortgaat over de schedel tot in de linkeroogholte. Schouderpijn, nekpijn en hoofdpijn – en dit allemaal continu en tegelijkertijd. Na een aantal sessies bij Wilfrieda merkte ik dat er momenten kwamen dat die pijn afwezig was. De momenten werden periodes, de periodes een dag en een dag werd dagen. Soms heb ik wekenlang geen last. […].

KRISTIEN DH


Soms heb je liever de persoonlijke aanpak.
Wil je liever volledige extra aandacht of zit je met een specifiek probleem?
Ik bied privé-lessen aan bij me thuis.
Alle yogamateriaal is aanwezig, inclusief thee.

Stuur me een mail voor de beschikbaarheid en voeg extra info over je vraag of eventuele blessures toe.